Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Το Ερουρέμ στο Saint.gr! Κατεβάστε την παρουσίαση του Project!

Ο ιστοχώρος του Ορθόδοξου Συναξαριστή Saint.gr είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς στο Ελληνικό διαδίκτυο, με μεγάλη επισκεψιμότητα και αναγνώριση όσον αφορά σε αγιολογικά θέματα -και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό, το Ερουρέμ πληροφορήθηκε με μεγάλη χαρά το ευχάριστο γεγονός να αναδημοσιεύσει ένα πρόσφατο άρθρο του και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους εσάς που το επιθυμείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση του Project στο οποίο αυτό αναφέρεται.


Πιο συγκεκριμένα στο άρθρο του Ερουρέμ με τίτλο "Project με τη βοήθεια του Ορθόδοξου Συναξαριστή-Saint.gr" που δημοσιεύτηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε ένα σχολικό Project που "έτρεξε" πέρυσι στο 1ο Λύκειο Κομοτηνής από τον αρχισυντάκτη του Ερουρέμ, το Θεολόγο καθηγητή Γιάννη Μαμαλιόγκα, με τη βοήθεια του Ορθόδοξου Συναξαριστή. Τώρα μπορείτε, αν θέλετε, να κατεβάσετε την τελική παρουσίαση των μαθητών μέσω του ιστοχώρου Saint.gr Για να δείτε τη φιλότιμη, σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που έκαναν οι μαθητές της Α' Λυκείου που συμμετείχαν, πλοηγηθείτε στο κάτω μέρος της αναδημοσίευσης και επιλέξτε "Κατεβάστε την εργασία σε μορφή pdf". 


Ο αρχισυντάκτης του Ερουρέμ ευχαριστεί εγκάρδια την ομάδα του Ορθόδοξου Συναξαριστή Saint.gr που έδωσε τη χαρά στους μαθητές του να δούνε την εργασία τους δημοσιευμένη στον ίδιο ιστοχώρο που υπήρξε η βασική πηγή της ερευνητική τους εργασίας, γεγονός αναμφισβήτητα συναρπαστικό!

Όσοι συνάδελφοι καθηγητές επιθυμείτε να κάνετε το ίδιο ή παρόμοιο Project στο Λύκειό σας, έχετε πια στα χέρια σας ένα πολύτιμο εργαλείο: την τελική παρουσίαση των μαθητών στο τέλος του τετραμήνου. Το Ερουρέμ σάς προτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε ως κατευθυντήρια γραμμή και να κάνετε το Project αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη: οι μαθητές σας θα το αγαπήσουν και θα ωφεληθούν πολλαπλώς -όπως βέβαια κι εσείς. Καλή σας επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε καλοπροαίρετο σχόλιο είναι καλοδεχούμενο και λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από το διαχειριστή του ιστολογίου.

Related Posts Plugin for WordPress, ...